Fókuszban az „1000 egyes”, cél az olimpiai kvalifikáció - INTERJÚ Adolf Balázzsal és Pétervári Pállal

 

A magyar kenusport nagy reménysége a 23 éves olimpikon, háromszoros felnőtt, kétszeres U23-as és egyszeres ifi világbajnok Adolf Balázs. Az Óbudai Ganz VSE versenyzője a párizsi olimpiára készülve idén a gyorsasági versenyszámokra, vagy ahogy mondta, „1000 egyesre” fókuszál. Edzőjével, Pétervári Pállal együtt egy délutáni edzés után adtak közös interjút Szentendrén, a május 5–7-én Szegeden tartandó első hazai válogató, illetve az egy héttel későbbi, szintén szegedi világkupa előtt.

Tovább a cikkre...

Forrás: Magyar Hírlap 2023. MÁJUS 4. CSÜTÖRTÖK. 10:20 (szerző: Tóth László Levente)

Iramot váltottak a szentendrei kenusok

 

A Szentendrei Kajak-Kenu Sportegyesület jókora meglepetéseket okozott 2021-ben, hiszen utánpótlás válogatottjuk tagjai az országos versenyeken a korábbi éveknél jóval látványosabban és magabiztosan nyerték el az érmeket. Az egyesület vezetőedzője a tíz világbajnoki érmet szerző (ebből négy arany), kétszeres Európa-bajnok kenus, nem véletlen tehát, hogy az egyesület erőssége is a kenu. „Pali bácsit”, azaz Pétervári Pált az eredmények mellett az egyesületről és a jövőről is kérdeztük.

Tovább a cikkre...

Forrás: Vidék magazin 2022 májusi szám

Friss hírek az Egyesületünk életéből

Ebben az évben is megrendeztük a nagy sikerű sífutó táborunkat az ausztriai Ramsauban.

A képek itt megtekinthetők!

Támogatóink

 Új szponzorral kezdi a szezont a Szentendrei Kajak-Kenu SE

Új szponzor, a Ford Hovány támogatásával vág neki az idei versenyszezonnak a Szentendrei Kajak-Kenu Sportegyesület, amely már 2021-ben is jelentős előrelépést könyvelhetett el a versenyeken elért kiváló eredményeinek köszönhetően.

A Szentendrei Kajak-Kenu Sportegyesület (SZKKSE) sportolói a 2022. május 20-22. között Győrben tartandó "szezonnyitó" Kadler Gusztáv Maraton Magyar Bajnokságon már a sportegyesület új szponzora, a Ford Hovány támogatásával indulhatnak – hívta fel a figyelmet Pétervári Pál, az SZKKSE alapító-elnöke, vezetőedzője. A tíz világbajnoki érmet szerző – ebből négy arany –, kétszeres Európa-bajnok kenus ezúton is köszönetét fejezte ki a sportegyesület új támogatójának.

Tovább...

Szentendrei Kajak-Kenu SE
Címe: 2000 Szentendre, Papsziget Hrsz.:4491